Badhotel Rockanje

Tilbud

Badhotel Rockanje

kr. 776,05

Bo på det stilfulde og moderne Badhotel Rockanje i den charmerende badeby Rockanje der tilbyder en bred vifte af aktiviteter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088327729
Kategori:

Beskrivelse

Badhotel Rockanje ligger i udkanten af den sydlige badebyen Rockanje. Ned ad gaden fra hotellet vil du finde en kiteboarding skole, hvor du kan tilmelde dig til at prøve den spændende og anderledes sport.
Da hotellet ligger kun 500 meter fra stranden, kan du ikke gå glip af muligheden for at nyde solen og svømme om sommeren, og lange romantiske gåture om vinteren. I området er der også gode sportsfaciliteter som et squash center, golfbaner, og faciliteter for paintball og bowling. Du kan også følge en af de fremragende cykel- eller vandrestier for at besøge en af de nærliggende maleriske landsbyer.
I hotellets atmosfæriske brasserie, kan du nyde lækre retter fra et nøje sammensat menu. Køkkenet forsøger at arbejde med lokale råvarer og økologiske produkter så meget som muligt, for at sikre dig både smag og kvalitet. Efter en mindeværdig dag i og omkring Rockanje kan du slappe af i den hyggelige bar, eller bruge faciliteter som tennisbane, udendørs swimmingpool og sauna.
De 67 værelser på Badhotel Rockanje er alle indrettet med tv, telefon, vækkeur, og et badeværelse med bad, toilet og badeprodukter. De fleste af værelserne har en privat balkon.

Copyright 2023 - Pilanto Aps