Best Western Hotel Slenaken

Tilbud

Best Western Hotel Slenaken

kr. 477,07

Bo på BEST WESTERN Hotel Slenaken og slappe af i det rolige landskab i en region der byder på historiske seværdigheder og charme.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400193434441
Kategori:

Beskrivelse

BEST WESTERN Hotel Slenaken har en vidunderlig beliggenhed i Heijenrath der ligger i bjergene i provinsen Limburg. Hotellet er kun fire kilometer til Neubourg – en af de mange smukke og interessante slotte i regionen.
Tag en romantisk gåtur eller cykeltur og nyde de store skove, bølgende bakker og maleriske landsbyer hvor du kan opleve den fantastiske rustikke charme. I nærliggende Gulpen kan du besøge det fascinerende ølbryggeri, og kun tyve kilometer væk, vil du finde det historiske Maastricht, hvor du vil finde en stor kulturel scene, smukke kunst, cafeer, restauranter og gode shoppingmuligheder.
I den dejlige hotel restaurant med udsigt over det smukke landskab kan du nyde en velsmagende morgenmad, frokost og middag. Efter en mindeværdig dag i naturen, kan du slappe af med en forfriskende drink i hotellets bar.
Hotellet har 52 værelser, alle med TV, vækkeur, fax, internetadgang, skrivebord og badeværelse med brusebad og/eller bad og toilet.

Copyright 2024 - Pilanto Aps