Best Western Plus City Hotel Gouda

Tilbud

Best Western Plus City Hotel Gouda

DKK 729,61

Best Western City Hotel Gouda er smukt beliggende i udkanten af den charmerende bymidte i Gouda, i provinsen Zuid-Holland.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088508633
Kategori:

Beskrivelse

Best Western City Hotel Gouda ligger i centrum af Gouda og byder dig velkommen til en unik atmosfære med både historiske og moderne elementer. Inden for gåafstand fra hotellet finder du den imponerende 1200-tals kirken Sint Janskerk.
Gouda er måske bedst kendt for den ost som er opkaldt efter den charmerende by. Hver torsdag fra midten af juni till augusti er det organiseret en imponerende ostmarked på torvet, hvor lokale landmænd i traditionelle kjole sælger deres oste. Benyt lejligheden til at beundre det storslåede rådhuset, også til stede på torvet, eller vælge at udforske de mange forskellige butikker og hyggelige restauranter og caféer.
Start din dag med en fuld morgenmad i en elegant og atmosfærisk miljø på hotellet. Der vil du også finde en trendy bar og en lounge, hvor du kan slappe af med en drink efter en mindeværdig dag.
Hotellet tilbyder 101 moderne værelser, alle med tv, telefon, køleskab, te og kaffefaciliteter, gratis wifi, og et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2022 - Pilanto Aps