Carbon Hotel – Different Hotels

Tilbud

Carbon Hotel – Different Hotels

Original price was: kr. 2.357,39.Current price is: kr. 887,75.

Bo på Carbon Hotel – Different Hotels i Genke og få et uforglemmeligt ophold i smukke designer værelser og nyde wellness-faciliteter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088297338
Kategori:

Beskrivelse

Carbon Hotel – Different Hotels ligger i centrum af Genke, tæt på hovedgaden og bekvem offentlig transport. I hotellets omgivelser finder du flere gode restauranter, cafeer og butikker.
Genk er beliggende nær den frodige Hoge Kempen National Park som er ideel til afslappende gåture og lange cykelture. I parken finder du også et spændende planetarium og observatorium som du kan besøge. For historieentusiaster anbefales et besøg på det fascinerende udendørs museum Bokrijk, og for dem der søger fremragende shopping er Maasmechelen Village mindre end tyve minutter fra hotellet i bil.
I den moderne hotellrestaurant kan du starte din dag med en lækker morgenmad og derefter vende tilbage til en dejlig frokost og middag. I den trendy hotelbar kan du slappe af med en drink, eller besøg det luksuriøse wellness-område.
Hotellet tilbyder 60 elegante værelser, som alle har et opholdsområde, tv, telefon, Bose lydsystem, gratis WiFi, og et badeværelse med toilet, bad og/eller brusebad, og hårtørrer.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!