Comfort Hotel Helsingborg

Tilbud

Comfort Hotel Helsingborg

kr. 465,57

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194331012
Kategori:

Beskrivelse

Comfort Hotel Helsingborg ligger kun 500 meter fra Helsingborg C, og fem minutter fra Hovedbanegården med krybeafstand til Helsingborgs butikker, restauranter og barer. I nærheden finder du også byens seværdigheder som Mariakirken, Rådhuset og resterne af Helsingborg Slot.
Om Comfort Hotel HelsingborgComfort Hotel Helsingborg har 96 værelser og en 24-timers reception. Alle værelser på hotellet har skrivebord, tv, telefon og eget badeværelse. Morgenbuffet og gratis WiFi er altid inkluderet, når du bor på hotellet. Glem ikke kortet derhjemme, da hotellet er kontantløst. Hvis du rejser i bil, er der en parkeringskælder overfor hotellet, hvor du kan parkere mod betaling.
Faciliteter på Comfort Hotel HelsingborgOm morgenen nyder du en lækker morgenmad med alt, hvad du kan tænke dig. Det økologiske udvalg er stort for den bedste start på dagen. I Comfort Hotel Helsingborgs lobbybar med en hyggelig atmosfære kan du slå dig ned med noget godt at drikke eller spise fra en mere enkel loungemenu. Lobbybaren har også en døgnåben butik, som sælger det meste, hvis du skulle glemme noget. Du kan træne i fitnesscentret, som er gratis for hotellets gæster, og derefter sidde i saunaen et stykke tid bagefter. Saunaen er åben til kl. 22.00 om aftenen, og fitnesscentret er åbent 24 timer i døgnet.
Området omkring Comfort Hotel HelsingborgVelkommen til at booke dit ophold på Comfort Hotel Helsingborg, et godt centrum for alt, hvad Helsingborg har at byde på! Inden for 10 minutters gang når du Kärnan, Helsingborg Havn, kulturelle attraktioner og byens bedste restauranter. Hvis du har lyst til en svømmetur eller bare en gåtur ved havet, så tag til Örestrandsbadet med den tilstødende strandpromenade. Tag gerne et svalende pitstop ved en af barerne ved stranden.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2023 - Pilanto Aps