De Keyser Hotel

Tilbud

De Keyser Hotel

Original price was: kr. 2.611,36.Current price is: kr. 738,64.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088289680
Kategori:

Beskrivelse

Keyser Hotel ligger, som navnet antyder, på Keyserlei i den travle by Antwerpen. Beundre de mange seværdigheder og lær diamanten, Rubens og mode at kende. Et besøg i Antwerpen ZOO er også absolut umagen værd!
Om De Keyser HotelDe Keyser Hotel har en smuk beliggenhed, hvor du kan nyde et behageligt ophold. De Keyser Hotel har komfortabelt indrettede hotelværelser, der som standard er udstyret med tv, telefon, minibar, aircondition og badeværelse med badekar og/eller bruser, toilet og hårtørrer.
Restaurant og andre faciliteter De Keyser HotelStart din dag godt med en lækker og solid morgenmad i morgenbuffeten. Med gratis Wi-Fi kan du holde dem derhjemme informeret om alle de sjove ting, du lavede i Antwerpen. Hotellet har ikke frokost- og middagsmuligheder, men der er masser af gode spisemuligheder i området.
Området omkring De Keyser HotelAntwerpen er en pulserende by, hvor du aldrig kommer til at kede dig. Besøg de mange museer, opdag de forskellige seværdigheder og nyd de hyggelige shoppinggader, som Antwerpen har at byde på. Gå en tur gennem den berømte og store byzoo ZOO Antwerpen. Antwerpen ZOO ligger ved siden af Antwerpens hovedbanegård og er derfor let at nå fra De Keyser Hotel. Shoppingentusiaster er også kommet til det rigtige sted i Antwerpen. Den mest berømte shoppinggade: Meir ligger kun 2 minutters gang væk. Men du kan også shoppe i butiksgaden De Keyserlei. Gør et stop ind imellem for en velfortjent drink på en hyggelig (opvarmet) terrasse. Antwerpen er også kendt for sine diamanter. Så husk at besøge Diamantmuseet!
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!