Edith & Julia Bed and Breakfast

Tilbud

Edith & Julia Bed and Breakfast

DKK 730,73

Det hyggelige Edith og Julia B&B er centralt beliggende på den smukke ø Öland. Her kan man nyde deres populære vafler, den store have og de mange aktiviteter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088586023
Kategori:

Beskrivelse

Edith og Juli B&B er et bed and breakfast centralt beliggende på den smukke ø Öland. Busstoppested med forbindelser til Stockholm, Kalmar og Borgholm ligger 100 meter væk. Ekerums Golfklub ligger inden for 1,5 km væk og man kan køre til Borgholm centrum på 25 minutter.
Velkommen til Edith & Julias Café. Her serveres lettere måltider, Ölänska Kroppkakor og hjemmelavede sandwich. Der er også en meget populær vaffelmenu, værdsat af både børn og voksne. Som gæst har man adgang til et fælles køkkenfaciliteter og den nærmeste købmand ligger kun 50 meter fra ejendommen.
Hos Edith and Julias B&B har man enten eget eller fælles badeværelse. Nogle af værelserne har tekøkken, opholdsområde og tv. Man kan leje cykel på B & B Edith og Julia . På kunst- og fotogalleri findes værker af lokale kunstnere. Man kan slappe af i den store have med møbler, gynger og havespil. Personalet på hotellet er til rådighed døgnet rundt.

Copyright 2022 - Pilanto Aps