Elite Hotel Marina Plaza

Tilbud

Elite Hotel Marina Plaza

kr. 812,96

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400196419914
Kategori:

Beskrivelse

Elite Hotel Marina Plaza ligger centralt ved Knutpunktet og færgerne til Helsingør. Hovedbanegården og busstationen ligger også ved siden af hotellet.
Elite Hotel Marina Plaza blev bygget i 1991 og er i dag meget velbesøgt. Hotellet har to kvalitetsrestauranter, à la carte-restauranten Marina Bar & Bistro og pubben The Bishops Arms. Hotellets afslapningsområde omfatter sauna og solarium samt fitnesscenter, som alle gæster har adgang til.
Hotellets restaurant Marina Bar & Bistro er en international à la carte restaurant med fokus på klassiske råvarer med et moderne touch. Restauranten er åben til frokost på hverdage mellem 11:30-14 og à la carte mandag-lørdag mellem 17-22. Om søndagen er restauranten lukket. Pubben The Bishops Arms serverer et af byens bredeste udvalg af øl og whisky. Hotellets fitnesscenter har løbebånd, crosstrainere og udstyr. Slap af i hotellets afslapning. Her har du en vidunderlig udsigt over Øresund fra saunaen.
Hotellets værelser tilbyder en behagelig kombination af komfort og hvile. Alle er moderne udstyret, enten badekar eller bruser, og flere har havudsigt.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2023 - Pilanto Aps