Ferienhaus am Brixenbachl

Tilbud

Ferienhaus am Brixenbachl

DKK 458,19

I det østrigske Tyrol kan du finde hotellet Ferienhaus am Brixenbachl, som er tæt på smukke skiløb og gode vandrestier.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088546719
Kategori:

Beskrivelse

I det østrigske Tyrol kan du finde hotellet Ferienhaus am Brixenbachl som har tæt på skiløjper og fantastiske natur som man kan nyde i alle måneder. På bare fem minutter til fods har du taget dig fra hotellet til skilifterne.
Tyrol er hjemsted for et af de største skiområder i Europa, som giver dig gode muligheder for at nyde vintersport. Om sommeren er der også masser af aktiviteter. Ud over lange vandreture eller cykelture kan du besøge de udestående Krimml vandfald som ligger en times kørsel fra hotellet. Gå ikke glip af et besøg til Achen søen, den største i Tyrol.
På hotellets restaurant kan du bestille lækre retter lavet med friske råvarer. Tage også et øjeblik til at slappe af på solterrassen i haven, hvis vejret tillader det. På Ferienhaus am Brixenbachl er dit kæledyr også velkommet, men du bedes venligst fremsætte en anmodning i forvej, da der er et begrænset antal selskabsdyr venlige værelser.
Hotellet har rummelige værelser med en hjemlig atmosfære. Du kan vælge at bo i en suite eller et familieværelse. Begge typer af værelser er udstyret med et soveværelse og en stue og spiseplads. Du vil også finde et tv og gratis WiFi. Badeværelset har et brusebad og toilet.

Copyright 2022 - Pilanto Aps