Gyllene Hornet

Tilbud

Gyllene Hornet

kr. 601,67

Velkommen til den smukke First Hotel Tällberg – overnatning for hele familien i den hyggelige Tällberg. Hotellet har spa, pool, restaurant og bar.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194045628
Kategori:

Beskrivelse

First Hotel Gyllene Hornet er beliggende med herlig udsigt over søen Siljan i den idylliske landsby Tällberg og er en moderne ferie og konference hotel. Hotellet er cirka 1,5 km fra byens hovedbanegård og 15 minutters kørsel fra Leksand Golfklub.
Den hyggelige restaurant tilbyder en dejlig udsigt med et familievenligt koncept med fokus på lækker mad og behagelig atmosfære. Her både børn og voksne er lige velkomne. I hotellets bar kan du spille både dart og billard eller se et spil på den store TV. Hotellet har også sin egen minigolfbane, boulesbane og pedalbane.
På First Hotel Gyllene Hornet kan du nyde i deres spa-område der støder op til deres 28- graders pool. Ud over behandlinger tilbydes også gym og foredrag.
First Hotel Gyllene Hornet har 58 værelser, alle udstyret med bad, toilet , telefon og tv. Her kan du vælge mellem standard værelser, familieværelser, enkeltværelser og moderate dobbeltværelser. WiFi er tilgængeligt på hele hotellet.
Der er et par handicapværelser og i nogle værelser er det ok at bringe hunden (200 kr pr. hund). Hvis du vil medbringe din hund eller bo i et handicapvenligt værelse, bedes du kontakte os før din reservation, og vi hjælper dig. Du kan nå os på 078742900 eller info@hotelspecials.dk.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!