Hagestad 47

Tilbud

Hagestad 47

kr. 738,58

Dette landlige indkvartering i Österlen er et lejlighedskompleks beliggende på en gård i Mälarhusen, lige udenfor Hagestad. Lejlighederne har fuldt udstyret køkken og privat terrasse.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088504314
Kategori:

Beskrivelse

Hagestad 47 er et lejlighedshotel beliggende på landet, 20 km øst for Ystad og blot 3-minutters kørsel eller 15 minutters cykeltur fra stranden Mälarhusen.
Hagestad 47 ligger midt i naturen, omgivet af skove. Man kan leje cykler og udforske området på egen hånd. Naturreservaterne Sandhammaren og Hagestad er begge inden for 10km og der er omkring 3km til stranden.
Gården har ingen restaurant, men hver lejlighed har eget køkken. De fem lejligheder er beliggende i et tidligere udhus på gården. Bygningen gennemgik en omfattende renovering mellem 2005-2007. Bygningen opvarmes med jordvarmepumpe og alle lejligheder har gulvvarme. Alle gulve er flisebelagte og badeværelserne er beklædt med fliser. Gammelt møder nyt og der er fritliggende bjælker i loftet.
Lejlighederne er af meget høj standard og er fuldt udstyret. Alle lejligheder har eget køkken, badeværelse og terrasser. Udenfor er der en lille legeplads og grill-faciliteter. Hver lejlighed har et tv. Lagner er inkluderet i prisen, men ikke håndklæder, disse kan lejes. Rengøring står man som gæst selv for. Der er gratis parkering på selve ejendommen. Hunde er velkomne efter aftale.

Copyright 2023 - Pilanto Aps