Hazienda Junior-Suiten Apartmenthotel

Tilbud

Hazienda Junior-Suiten Apartmenthotel

Original price was: kr. 5.013,17.Current price is: kr. 1.178,69.

Romantiklandhaus Hazienda er hyggeligt og smukt beliggende i Schwarzwald. Hotellet har en spansk restaurant med tapas og sangria.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088508639
Kategori:

Beskrivelse

Området omkring hotellet byder på mindeværdige oplevelser i naturen med fantastiske vandre-og cykelstier i umiddelbar nærhed af hotellet. Besøg også den berømte og den nærliggende ferieby Baden-Baden, hvor du kan nyde dig selv på kasinoet eller forkæl dig selv med en spa og teaterbesøg.
Kurorten Gernsbach er smukt beliggende med en fantastisk udsigt over Schwarzwald. Byen har også flere historiske bygninger, bindingsværkshuse og charmerende gader, markeder og restauranter.
Hotellet serverer dagligt en overdådig morgenmad. Hotellets faciliteter inkluderer en spansk tapas bar, der serverer dejlige små retter og klassiske spanske sangria. Hotellets gæster er velkomne til at benytte den indendørs swimmingpool.
Hotellet har 10 værelser med gratis internetadgang, fladskærms-tv, dvd-afspiller, minibar, radio, pengeskab, kaffe-og tefaciliteter og et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!