Hotel 1622 – Adults only

Tilbud

Hotel 1622 – Adults only

kr. 922,22

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400198863631
Kategori:

Beskrivelse

Dette hyggelige hotel ligger perfekt i Rydebäck lige uden for Helsingborg. Når du bor på Hotel 1622, har du havet, stranden og naturen som din nærmeste nabo.
Hotel 1622 har 34 smukke værelser, som er udstyret med komfortable senge og moderne faciliteter som fladskærms-tv med streamingmuligheder, gratis Wi-Fi, minibar og aircondition. Hotellet tilbyder flere forskellige værelseskategorier, alle fordelt på to etager.
Hotellets restaurant serverer en god a la carte-menu, hvor al mad er tilberedt fra bunden med velvalgte ingredienser og masser af kærlighed. På Hotel 1622 er der også en dejlig lobbybar, som er det perfekte mødested før aftenens middag. Sæt dig ned med dit selskab og nyd et glas vin, en god drink eller en øl før middagen. Hver morgen er der også en lækker morgenmadsbuffet, hvor du kan vælge mellem friskbagt brød, æg, charcuteri, gode oste og meget mere.
Hotel 1622 tilbyder også en luksuriøs spa, hvor du kan slappe af og genoplade batterierne. Hotellets spa er udstyret med en opvarmet swimmingpool, boblebad med og uden bobler, tør- og dampsauna og hvilesenge. Poolservice, snacks og drikkevarer er også tilgængelige i hotellets spa. Der er en aldersgrænse på 18 år.
Hotel 1622 ligger i Rydebäck lige uden for Helsingborg. Hvis du kommer til hotellet i bil, er der et begrænset antal parkeringspladser uden for hotellet, som ikke kan reserveres. Helsingborg ligger ca. 15 minutter i bil eller 7 minutter med tog fra Rydebäck station, hvor du finder et større udvalg af restauranter, butikker og attraktioner. Den nærmeste lufthavn er Ängelholm Lufthavn, som kan nås på ca. 30 minutter.

Copyright 2024 - Pilanto Aps