Hotel Alpine Palace

Tilbud

Hotel Alpine Palace

Original price was: kr. 5.744,92.Current price is: kr. 2.461,83.

Hotel Alpine Palace er et luksushotel i Hinterglemm. Dette 5-stjernede spa med sin egen skiskole ligger i de smukke Alperne.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088583543
Kategori:

Beskrivelse

Det luksuriøse Alpine Palace har en fantastisk beliggenhed midt i det smukke alpine landskab i den østrigske Hinterglemm. I nærheden er masser af skilifter, der tager dig til pisterne hvor timers fantastisk skiløb venter.
Hotellet har sin egen skiskole med skileje for din bekvemmelighed. I omgivelserne kan du gøre alt fra skiløb og snowboarding til langrend og slæde. Du kan også udforske området til fods på en af de mange smukke vandrestier. Om sommeren kan du køre på mountainbike i det naturskønne landskab.
Hotel Alpine Palace er en oase af ro af høje klasse, der har en bred vifte af wellness-faciliteter. Tag en dåb ind i de indendørs og udendørs swimmingpools, eller varme op i en af de ni saunaer. Forkæl dig selv med et udvalg fra den omfattende menu af massage og ansigtsbehandlinger. For en lille ferie motion, kan du besøge det moderne fitnesscenter. Om aftenen kan du spise på en af hotellets restauranter.
Dit rummelige værelse er udstyret med fladskærms-tv og et badeværelse med badekar eller brusebad og en balkon, hvor du kan indånde den friske bjergluft.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!