Hotel Creusen

Tilbud

Hotel Creusen

kr. 968,41

Udforske det frodige limburgiske landskabet mens du bo på det komfortable Hotel Creusen i den charmerende landsby Epen.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088331060
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Creusen er smukt beliggende i landsbyen Epen, blandt grønne bakker i Limburg. En kort gåtur fra hotellet tager dig ud på den smukke hollandske landskab, hvor du virkelig kan slappe af.
Udforsk det naturskønne området på en dejlig gåtur eller cykeltur der tager dig gennem bølgende marker, frodige skove og forbi smukke gamle møller, slotte og maleriske landsbyer. Fra Epen er det kun en halv time i bil til den historiske by Maastricht, hvor man kan nyde de smukke bygninger fra middelalderen, gode shoppingmuligheder og trendy restauranter.
Hver morgen kan du nyde en stor morgenbuffet på hotellet. I den elegante restaurant kan du også nyde en lækker frokost og middag med retter tilberedt med friske og lokale råvarer. Bemærk, at du anbefales at bestille bord i restauranten mindst én dag i forvejen. På hotellet er der også en stue, terrasse og et afslappende wellness-område med indendørs swimmingpool, sauna og motionsrum.
Hotellet tilbyder 22 værelser, alle med telefon, TV, minibar, pengeskab, aircondition og badeværelse med badekar/brus, og toilet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps