Hotel de Echoput

Tilbud

Hotel de Echoput

Original price was: kr. 2.979,19.Current price is: kr. 1.150,34.

Det luksuriøse Hotel Gastronomique De Echoput ligger i skoven nær Veluwe National Park. Nyd hotellets luksuriøse faciliteter !

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088293873
Kategori:

Beskrivelse

Oplev den smukke nationalpark Veluwe og cykel , vandre eller tage en tur på hesteryg i naturen. Hotellet er inden for nem adgang til den nærliggende by Apeldoorn og besøge Het Loo Palace, det tidligere kongelige palads , som har en storslået have.
Hotel Gastronomique De Echoput er et ideelt hotel for dem, der ønsker at opleve naturen og de nærliggende byer , og du ønsker at bo på et hotel med høje standarder. Veluwe vil du også finde Kröller Müller Museum er et berømt kunstmuseum med tilhørende skulpturer udendørs.
I morgen en lækker morgenmad i morgenmadsrestauranten. Hotellet har to restauranter, opskalere Echoput og den hyggelige bistro. Slap af i wellness- område med swimmingpool og sauna , efter en lang pasning i hotellets fitness-studie. Der er også en golfbane indendørs.
På Hotel Gastronomique De Echoput er 42 værelser med tv, minibar og gratis wifi. Gæsteværelserne airconidion, skrivebord, balkon eller terrasse og et badeværelse med bruser og toilet.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!