Hotel Kijkduin

Tilbud

Hotel Kijkduin

kr. 836,68

Nyd det vidunderlige landskab, strand, hav og lækre lokale delikatesser når du bor på Hotel Kijkduin i charmerende Domburg.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088327663
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Kijkduin er beliggende på en stille sidegade i centrum af badebyen Domburg i provinsen Zeeland. Op ad gaden fra hotellet finder du Terra Maris, hvor hele familien kan nyde interaktive udstillinger om regionens dyreliv og natur.
Domburg kan være lille, men landsbyen har forbavsende meget at byde på. Marie Tak van Poortvliet Museum Domburg er en kort gåtur fra hotellet og er hjemsted for blandt andet den berømte maler Piet Mondrians kunst. På stranden kan du nyde dig selv ved at leje en kajak eller et surfbræt og få bugt med tæmme bølgerne. Domburg er især berømt for sine muslinger som du vil være sikker på at prøve på en af de hyggelige restauranter.
I hotellets elegante restaurant kan du nyde lækker mad fra morgen til aften. Hvis vejret tillader det, er du også velkommen til at tage en plads på terrassen og slappe af med en drink.
Hotellet tilbyder 23 værelser som alle har tv, clock radio, telefon, wifi, espressomaskine, og et badeværelse med toilet og badekar eller bruser. Alle værelser har terrasse eller balkon.

Copyright 2023 - Pilanto Aps