Hotel Lahnblick

Tilbud

Hotel Lahnblick

DKK 323,53

Hvile i kurkorten Bad Laasphe på komfortable Hotel Lahnblick, der tilbyder gode wellness-faciliteter og en dejlig nærhed til naturen.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088326606
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Lahnblick har en smuk beliggenhed ved siden af en frodig skovområde i den tyske kurkorten Bad Laasphe, i Sauerland. Hotellet ligger kun en kort gåtur til den charmerende radio museum.
Bad Laasphe er det perfekte rejsemål for dem der ønsker en afslappende ferie i smukke omgivelser. Nyd lange gåture og cykelture i området som også er hjemsted for maleriske landsbyer som du kan besøge på en dagsture. I Marburg, som ligger omkring 45 minutter fra hotellet, kan du slentre blandt hyggelige butikker og caféer hvor du kan tage en pause på en udendørs terrasse.
Start din dag med en lækker morgenmad på hotellet. I løbet af eftermiddagen og aftenen kan du også bestille lækre regionale og internationale retter. Til din afslapning tilbyder hotellet også et omfattende wellness-område med swimmingpool, sauna, solarium og en mulighed for dig til at bestille en massage.
Hotellets 41 værelser har TV, telefon, strygebræt og strygejern, minibar og badeværelse med brusebad og toilet. Alle værelser har balkon.

Copyright 2022 - Pilanto Aps