Hotel Weidenbrück

Tilbud

Hotel Weidenbrück

kr. 1.259,75

Hotel Weidenbrück Swisttal har en smuk beliggenhed i de tyske bjerge, og er en fremragende base for dejlige dagsture i regionen.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088477914
Kategori:

Beskrivelse

Hyggelige Hotel Weidenbrück er beliggende i Heimerzheim, lige uden for den tyske by Swisttal, midt i det smukke bjerglandskab. Fra hotellet kan du gå til den storslåede Burg Heimerzheim og den omkringliggende slotskov.
Nyd roen og den friske luft i de naturskønne omgivelser på hotellet. Tag en cykeltur eller en hyggelig tur til at udforske det frodige landskab, eller tage en tur med bilen til de nærliggende landsbyer og seværdigheder. I Morenhoven vil du finde en charmerende lille slot, og i Buschhoven står en smuk kirke. Mindre end en halv time væk i bil, i byen Bonn, vil du finde historiske seværdigheder og gode shoppingmuligheder.
Start din dag med en god morgenmad i hotellets restaurant hvor du også kan nyde en dejlig frokost og middag med regionale tyske retter. Slap af i hotellets bar med en forfriskende drink, eller gå til fitnesscenteret. Kun 300 meter fra hotellet er der en indendørs swimmingpool som du som hotelgæst kan bruge gratis mod forevisning af en kupon som du kan få i receptionen.
Hotel Weidenbrück har 39 værelser, alle med tv, telefon, gratis WiFi og et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2024 - Pilanto Aps