Hotel Weisser Stein

Tilbud

Hotel Weisser Stein

DKK 337,19

Weisser Stein tilbuder en rolig og naturskøn beliggenhed i Sauerland. Hotellet ligger i gåafstand til centrum af Bad Fredeburg.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088296243
Kategori:

Beskrivelse

Bad Fredeburg er en by der indbyder til både sport og afslapning. Om vinteren kan du stå på ski, langrend, kælkning og skøjteløb. I sommeren byder området på smukke cykel- og vandrestier i naturskønne omgivelser. På Sauerland Bath, hvilket er en kæmpe vandland, er indendørs- og udendørs swimmingpools, jacuzzi og forskellige saunaer. Området har også en golfbane og en forlystelsespark med Wild West tema.
I centrum af Bad Fredeburg er Kurhaus, der byder på arrangementer, udstillinger og messer, og er det naturlige mødested i byen. Benyt lejligheden til at besøge de mest spændende skifer huler Felicitas Heilstollen, som siges at være særligt godt for folk med allergi og åndedrætsbesvær.
Weisser Stein tilbyder daglig morgenmad og har en bar med diverse drikkevarer. Et par minutters gang fra hotellet er en restaurant.
Værelserne på hotellet har et tv og et badeværelse med bruser og toilet. Der er også familielejligheder til rådighed efter anmodning.

Copyright 2022 - Pilanto Aps