IBIS Rotterdam Vlaardingen

Tilbud

IBIS Rotterdam Vlaardingen

kr. 886,47

Nyd både by og natur når du bor på komfortable og stilfulde Ibis Rotterdam Vlaardingen der ligger i udkanten af Vlaardingen.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088542424
Kategori:

Beskrivelse

Ibis Rotterdam Vlaardingen ligger lige uden for centrum af Vlaardingen. Hotellet er også tæt på den smukke hollandske landskab, og mindre end tyve minutters kørsel væk finder du byen Rotterdam.
Vlaardingen er en dejlig by med en rig sildefiskeri historie, som du kan udforske på det lokale museum, som ligger nær den charmerende gamle havn. I havnen finder du også flere hyggelige cafeer og restauranter som du kan prøve. I udkanten af Vlaardingen er en dejlig golfbane, hvor du kan spille en afslappende runde med venner, familie eller nye bekendtskaber.
Efter en god nats søvn kan du starte dagen med en fuld morgenmad på hotellet. I den smukke à la carte-restaurant kan du nyde lækre hollandske og internationale retter. På hotellet finder du også en dejlig bar.
Hotellet tilbyder 90 stilfulde værelser som alle har tv, gratis wifi, og et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps