Landgasthof Nesselbach

Tilbud

Landgasthof Nesselbach

DKK 587,55

Nyd den friske bjergluft på Pension Nesselbachtal som er beliggende i naturskønne miljø i tyske Schmallenberg Nordenau.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088547675
Kategori:

Beskrivelse

Pension Nesselbachtal er smukt beliggende i udkanten af en frodig skov i den tyske landsby Schmallenberg Nordenau. Hotellet er omgivet af meget forskelligartede natur og har let adgang til skiløb om vinteren. Kun ti minutters kørsel fra hotellet er det populære skisportssted Winterberg.
Vælg en af de fremragende vandre- og cykelstier til at udforske det naturskønne område. Tag en tur til den nærliggende landsby Nesselbach hvor du kan beundre de smukke bindingsværkshuse og barokkekirken St. Hubertus. I omgivelserne finder du også flere spændende ruiner, smukke slotte og rolige søer. Kun et par minutter fra hotellet er spakilden Heilstollen Nordenau hvor du kan nyde den beroligende vand.
Start din dag med en stor morgenbuffet i morgenmadsrestauranten. I hotellets restaurant kan du om aftenen også nyde en lækker 3-retters middag. Hvis vejret tillader det, kan du også bruge grillen og sidde ned på terrassen, i øl haven eller ved den hyggelige lejrbål. Hotellet har også en garage, hvor du kan parkere din cykel eller motorcykel.
De seks værelser på Pension Nesselbachtal har tv og badeværelse med toilet og bruser.

Copyright 2022 - Pilanto Aps