Loka Brunn Hotell & Spa

Tilbud

Loka Brunn Hotell & Spa

Original price was: kr. 4.977,56.Current price is: kr. 1.320,71.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400198865642
Kategori:

Beskrivelse

Velkommen til Loka Brunn, et sted hvor det magiske Bergslagen møder søerne Norra og Södra Loken. Her i hjertet af Lokadalen er du omgivet af den friske luft og ro, der har præget stedet i århundreder. Loka Brunn er ikke kun et hotel, det er også et sted for møder, afslapning og rekreation. Et sted, hvor du kan hente styrke og opleve sindsro.
Værelserne på Loka BrunnHotellet har flere værelser i forskellige værelseskategorier, værelserne er komfortabelt indrettede og udstyret med blandt andet fladskærms-tv, gratis Wi-Fi, skrivebord og badeværelse. Her bor du i en fredelig atmosfære med faciliteter til et afslappende ophold.
Maden på Loka BrunnI hotellets restaurant kan du nyde velsmagende måltider inspireret af den omkringliggende natur. Her serveres klassiske svenske smagsvarianter med et moderne twist. Køkkenet har fokus på at bruge lokalt producerede råvarer og vildt. For dem, der foretrækker vegetariske muligheder, er der altid velsmagende alternativer at vælge imellem. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i hotellets restaurant.
Faciliteter på Loka BrunnGiv dig selv en unik spa-oplevelse og besøg hotellets spa Vattensalongen. Her finder du alt hvad du behøver for at slappe af og lade batterierne op. Vandsalonen har tre små varme pools, en tredobbelt pool med forskellige niveauer og en kold pool. Du kan også nyde en dampsauna og to tørsaunaer med forskellige temperaturer. Udendørs med udsigt over søen Norra Loken er der et område med tre større bassiner og to mindre bassiner. Du kan også slappe af en stund i den fredelige afdeling Gläntan, her kan du bestille noget godt at drikke og spise fra spa-menuen. I lysningen finder du også et veludstyret fitnesscenter.
Området omkring Loka BrunnLoka Brunn ligger i Grythyttan, her kan du udforske den omkringliggende natur. Området byder på skove, søer og smukke vandrestier, der er perfekte for dem, der kan lide at være udendørs, alt efter årstiden kan man gå ture, cykelture eller fiske. Den nærmeste større by er Örebro og ligger cirka 1 time fra Loka Brunn, hvor du finder et større udvalg af restauranter, shopping og anden underholdning. Kommer du til hotellet i bil, kan du parkere din bil gratis i Loka Brunn-området. Her er også ladestandere til dig med elbil.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!