Lundsbrunn Resort & Spa

Tilbud

Lundsbrunn Resort & Spa

Original price was: kr. 806,16.Current price is: kr. 366,44.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400196413384
Kategori:

Beskrivelse

I smukke Lundsbrunn finder du Lundsbrunn Resort and Spa, et idyllisk hotel i hjertet af Västergötland, kun 25 minutters kørsel fra Lidköping. Du kan komme hertil med tog, bus og bil. Der er gratis gæsteparkering ved siden af hotellet.
Under besøget på Lundsbrunns Resort og spa kan du nyde hotellets dejlige restaurant & bar, hvor al mad tilberedes fra bunden af lokale råvarer. Eller hvorfor ikke tage en lang tur i den beroligende frodige have?
Lundsbrunn Resort and Spa er en stressfri oase med alt fra 3 forskellige saunaer, et svømmemiljø med pools og en tyrkisk bad inspireret varm pool. Entreen inkluderer lån af badekåbe og håndklæde, hjemmesko med hjem, spa-ritualprodukter til rengøringsbehandling i spabadet og rengøringsmidler fra Madame Chic i bruserum. Bemærk venligst, at adgang til Spa ikke er inkluderet ved reservation af værelse med morgenmad, og at der er en aldersgrænse på 18 år. Er adgang til Spat inkluderet, er dette inkluderet i tilbuddet. Åbningstiderne er tirsdag-lørdag 12:00-19:00 og søndag 09:00-16:00. Spaadgang koster 495 SEK/person hver dag med undtagelse af lørdage, som er 595 SEK/person. Behandlinger er ikke inkluderet i entréen og kan forudbestilles i hotellets spa.
Lundsbrunns Resort and spa tilbyder hele 180 hotelværelser fordelt på 3 forskellige bygninger. Bygningerne er ældre men totalrenoverede, som stadig har tidstypiske detaljer, hvor gammelt møder nyt.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!