Palm Tree Hotel

Tilbud

Palm Tree Hotel

kr. 534,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400196415431
Kategori:

Beskrivelse

Velkommen til Palm Tree Hotel i Trelleborg, palmebyen. Fra det nyrenoverede hotel er du tæt på alt, hvad Trelleborg har at byde på. Når du træder udenfor døren, mødes du af hyggelige caféer, hyggelige restauranter og gode indkøbsmuligheder. Hovedbanegården og havnen ligger kun et stenkast væk og det bedste af det hele er nærheden til hav, strande og smukke cykelstier.
Om Palm Tree HotelPalm Tree Hotel har 42 smagfuldt indrettede værelser med alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Nyrenoverede badeværelser komplet med bruser og toilet, komfortable senge, skrivebord, TV, hårtørrer og kaffemaskine. Der er gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet. Vågn op frisk og nyd derefter hotellets morgenbuffet med masser af lækkerier.
Faciliteter på Palm Tree HotelPå Palm Tree Hotels nyåbnede restaurant kan du forkæle dig selv med god mad tilberedt med kærlighed og med inspiration fra hele verden. I de varmere måneder kan du slå dig ned med noget godt at spise og drikke på den udendørs terrasse. Restauranten arrangerer også nogle gange musikaftener med levende musik og udfordrende pubquizzer. På Palm Tree Hotel er der også en relax, hvor du kan booke en behandling for krop og sjæl mod merpris.
Hvis du ankommer til Palm Tree Hotel i bil, er der en opvarmet garage under hotellet, som kun er beregnet til gæster. Parkeringspladser kan bestilles på forhånd gennem hotellet. 50 m fra hotellet er der også ladestandere til elbiler.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps