Pension Unicat

Tilbud

Pension Unicat

kr. 699,79

Komfortabel Pension Unicat er beliggende i Potsdam og tilbyder nærhed til spændende kulturelle og naturmæssige oplevelser i bymiljø.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088510584
Kategori:

Beskrivelse

Pension Unicat ligger i den historiske gamle bydel Babelsberg, i Potsdam,og er tæt på en grøn park af samme navn. I parken finder du statelige Flatowturn, og på den anden side af søen er en trendy og populære nattested.
Potsdam er kendt for dens monumenter og smukke paladser og parker som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Besøg Sanssouci Palace og Park, Alter Markt og St. Nicholas kirken for at opleve byens historiske arv. Nyd en afslappende sejltur på vandet eller tilbringe en eftermiddag shopping eller udforske verden af film i Babelsberg Studios.
Hotellets restaurant serverer lækker morgenmad, frokost, middag og en populær søndagsbrunch. Efter en oplevelsesrig dag i Potsdam kan du slappe af med en kold øl i den rustikke ølhave. Hotellet har sin egen cykeludlejning.
Indbydende Pension Unicat har 25 værelser som har radio, tv, gratis WiFi, og et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps