Steigenberger Parkhotel

Tilbud

Steigenberger Parkhotel

DKK 2.305,81

Steigenberger Parkhotel tilbyder stilfuld komfort på en fin adresse i Düsseldorf som er fyldt med seværdigheder og aktiviteter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088504110
Kategori:

Beskrivelse

Tilbring en weekend på Steigenberger Parkhotel er smukt beliggende ved den grønne park Landskrone i Düsseldorfs charmerende gamle bydel. Shoppingområderne Schadowplatz og Königsallee ligger kun et par minutters gang fra hotellet, og i den modsatte retning spreder hyggelig Altstadt ud med sine mere end 300 barer, restauranter og caféer.
Tag en tur gennem byen og oplev den forfriskende blanding af historiske og moderne bygninger. Følg Rhinen fra Altstadts brostensbelagte gader til den moderne havnområde MedienHafen med sin unikke arkitektur. For en dosis af byens rige kulturliv kan du besøge Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen og koncertsalen.
Start din dag med en lækker morgenmad i morgenmadsrestauranten. I hotellets restaurant kan du også nyde en lækker frokost eller et gourmet-måltid. Til din afslapning er der en sauna og for dem der ønsker at træne på deres ferie tilbyder hotellet også et fitnesscenter.
Steigenberger Parkhotel har 130 komfortable og rummelige værelser , alle med TV, minibar, telefon, vækkeur, aircondition og badeværelse med badekar og/eller bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2022 - Pilanto Aps