The Pand Hotel

Tilbud

The Pand Hotel

DKK 1.212,30

Det charmerende boutiquehotel The Pand Hotel ligger i byen Brugges gamle bydel og byder på fantastisk luksuriøse komfort.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088288455
Kategori:

Beskrivelse

Prisbelønnede The Pand Hotel har til huse i en smuk bygning fra 1700-tallet som er beliggende i Brugges gamle bydel, tæt på en smuk kanal og Holy Blood-kirken. Et stenkast fra hotellet finder du også den populære attraktion Belfort som er en imponerende middelalderlig klokketårn.
Brugge er en by med rig historie og en smuk bymidte som er opført af UNESCO som et World Heritage Site. Slentre på de snoede gader langs med et netværk af kanaler der fører dig til de fine gamle bygninger og steder som Market Square. Et utal af museer giver dig forskellige indblikker i byens fortid, og den mere moderne kultur som du kan udforske på Museum Voor Volkskunde. Brugge er også en stor by for shopping og dejlige kulinariske oplevelser.
Start din dag med en lækker champagne morgenmad i det hyggelige morgenmadslokale som er indrettet i smuk landlig stil. Hotellet har også to indbydende saloner, en bar og en internet-hjørne med gratis WiFi. I nærheden af hotellet kan du vælge fra en bred vifte af fremragende restauranter, hvor du kan spise en god frokost eller middag.
Hotellets 26 værelser og suiter er individuelt indrettede og alle har TV, radio, telefon, minibar, aircondition, Wi-Fi og et badeværelse med badekar, bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2022 - Pilanto Aps