The Social Hub Amsterdam West

Tilbud

The Social Hub Amsterdam West

kr. 513,22

Student Hotel Amsterdam er en enkel og billig hotel lidt uden for centrum.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088546517
Kategori:

Beskrivelse

Fra Student Hotel Amsterdam tager ikke mere end 20 minutter at komme ind til centrum med offentlig transport. I centrum er en utrolig rigt kulturliv med mange museer, restauranter, caféer og natklubber. Besøg Madame Tussauds og Heineken Experience. Her er også den århundredgamle Albert Cuyp Market, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt til tøj. For dem, der ønsker at handle, er second hand-markedet Waterloo populært, og for lidt mer luksus-shopping er Kalverstraat og de ni gader. I Student Hotel Amsterdam kan du leje cykler som er en populær måde at komme rundt i Amsterdam. Ta en pause i Vondelpark for en hyggelig spadseretur eller en picnic.
Hotellet har mange faciliteter som fitnesscenter, bibliotek, lounge og en restaurant. I restauranten kan du nyde morgenmad, frokost og middag, og hotellet har også en espressobar med diverse kaffedrikke.
Student Hotel Amsterdam er en hyggelig bolig uanset om du rejser med familie, venner eller partner. Alle værelser er elegant indrettet og udstyret med gratis trådløs internetadgang og eget badeværelse.

Copyright 2024 - Pilanto Aps