Tower Hotel

Tilbud

Tower Hotel

Original price was: kr. 1.342,72.Current price is: kr. 626,60.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194158923
Kategori:

Beskrivelse

Tower Hotel har en ideel beliggenhed for et ophold i Aalst. Oplev byens historie eller tag en cykeltur gennem området. Kan du lide at shoppe? Så slentre gennem morgenmarkedet eller udforsk tilbuddene i butikkerne omkring Grote Markt.
Faciliteter Tower HotelDet moderne og luksuriøse Tower Hotel har værelser med gratis trådløs internetadgang, aircondition, minibar og badeværelse med bruser og toilet. På hotellet kan du starte din dag godt om morgenen med en omfattende morgenbuffet, mens du nyder en smuk panoramaudsigt. Mod et tillæg kan du udvide morgenmadsmulighederne, for eksempel med en hjemmelavet smoothie. Er du sporty? Som hotelgæst kan du gratis benytte hotellets fitnesscenter.
Tower Hotel områdeTower Hotel ligger tæt på Aalst hovedbanegård. Der er masser at lave i denne by! Du kan gå en tur gennem byen og opdage sporene efter krigen. Vil du hellere køre på cykel? Så opdag de mange fabrikker eller cykl gennem en af de rigeste humleregioner i Europa under en cykeltur gennem Aalst, Affligem og Asse. Bor du på hotellet på lørdag? Så kan et besøg på det stemningsfulde morgenmarked klart anbefales! Shoppere vil også nyde de fem shoppinggader på Grote Markt. Et besøg i den berømte Pairi Daiza zoo kan varmt anbefales. Beundre kæmpepandaerne her! De hyggelige byer Bruxelles og Gent er let tilgængelige med bil eller offentlig transport. Vil du slappe af i naturen? Gå derefter til Osbroek-Gerstjens Urban Nature Reserve. Gå en hyggelig tur sammen gennem skoven, langs vandløb og Gerstjens-kæret.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!