Van der Valk Hotel Avifauna

Tilbud

Van der Valk Hotel Avifauna

DKK 513,18

Når du bor på Van der Valk Hotel Avifauna i Alphen aan den Rijn, kan du nyde shopping, historie og aktiviteter for hele familien.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088291987
Kategori:

Beskrivelse

Van der Valk Hotel Avifauna er smukt beliggende mellem floden Oude Rijn, og den farverige fuglepark Avifauna i Alphen aan den Rijn. Lidt mere end en kilometer væk er Hooftstraat, hvor du har en bred vifte af hyggelige restauranter og caféer.
Alphen aan den Rijn er en vidunderligt mangfoldig by, der tilbyder en bred vifte af attraktioner og aktiviteter. Fra hotellet kan du nemt tage dig ud i det åbne land, hvor du kan nyde afslappende gåture og cykelture. Byen er også hjemsted for fine museer, men dem, der søger en anden slags historisk erfaring kan besøge den spændende Themapark Archeon. I Alphen aan den Rijn, kan du også shoppe, spise god mad og nyde underholdning af høj kvalitet.
Gør dig klar til en oplevelsesrig og mindeværdig dag i Alphen aan den Rijn med en lækker morgenmad i hotellets restaurant. Der kan du også spise en lækker frokost eller middag. På hotellet finder du også en bar, turbåde, et kasino og en natklub. Hotellets gæster har fri adgang til fugleparken Avifauna, og kan gratis bruge den store legeplads.
Hotellets 94 værelser er alle indrettet med faciliteter som tv, telefon og et badeværelse med badekar og/eller brusebad og toilet.

Copyright 2022 - Pilanto Aps