Waldbahnhof Sauerland

Tilbud

Waldbahnhof Sauerland

Original price was: kr. 1.837,90.Current price is: kr. 763,11.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400197711168
Kategori:

Beskrivelse

Om skovstation SauerlandDet charmerende Hotel Waldbahnhof Sauerland ligger i Brilon, kun 7 km fra centrum af den lille by. Nyd en tur tæt på naturen midt i det smukke Sauerland med en række aktiviteter. Den gamle banegård i bindingsværksstil giver dig et uforglemmeligt ophold med sin historiske charme parret med moderne komfort.
Faciliteter Waldbahnhof SauerlandHotellet har i alt 11 kærligt indrettede værelser, som byder alle typer rejsende hjerteligt velkommen, hvad enten det er alene, som par, med en gruppe eller som familie. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse med bruser, toilet, håndklæder, sæbe, shower gel og ansigtsservietter. Gratis parkering og WiFi i hele bygningen er også tilgængelig.
Restauranter Waldbahnhof SauerlandEn rig, lækker morgenbuffet venter dig hver dag i hotellets egen restaurant. Hele dagen lang kan du lade dig forkæle med in-house, traditionelle tyske retter med en skiftende dag- og aftenmenu i restauranten. Derudover byder ølhaven den perfekte mulighed for at afslutte dagen komfortabelt med et par drinks.
Omgivelser Waldbahnhof SauerlandDet omkringliggende område byder på en række aktiviteter. Du kan starte forskellige vandre- og cykelture direkte fra hotellet eller besøge skiløjperne i det nærliggende Willingen i vintersæsonen. Det er også umagen værd at udforske den smukke gamle bydel i Brilon i bil, tog eller bus og slentre gennem de historiske gader.
Hunde er også meget velkomne på Waldbahnhof Sauerland.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!