Marienlyst Strandhotel

Tilbud

Marienlyst Strandhotel

Original price was: kr. 2.995,00.Current price is: kr. 1.398,00.

På Marienlyst Strandhotel bor du lige ved stranden og kan nyde fantastisk mad, en fabelagtig Spa og en uovertruffen udsigt over sundet. Her venter en oplevelse ud over det sædvanlige. Marienlyst Strandhotel ligger i Helsingør ved Øresundstranden. Det centrale Helsingør ligger 1,9 km fra hotellet, og du finder både sporvogn- og busstationen kun 300 m væk (Marienlyst Station).

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194374642
Kategori:

Beskrivelse

Kort om hotelletPå Marienlyst Strandhotel bor du lige ved stranden og nyder fantastisk mad, en fabelagtig Spa og en uovertruffen udsigt over sundet. Her venter en ekstraordinær oplevelse.
Beliggenhed og omgivelserMarienlyst Strandhotel ligger i byen Helsingör, ved bredden af Øresund. Det centrale Helsingör ligger 1,9 kilometer fra hotellet, og du finder både en sporvogn og en busstation mindre end 300 meter herfra (Marienlyst Station). Københavns lufthavn ligger 58,5 kilometer væk og den mindre Ängelholm-Helsingborg lufthavn er omkring 50 kilometer væk. Kommer du i bil, parkerer du gratis på hotellet.
Mad og drikkeHer nyder du fantastisk god mad tilberedt af en af Danmarks bedste kokke. Hotellet har tre restauranter, der serverer fransk-nordiske retter tilberedt med årstidens råvarer. Målet her er, at du som gæst får en mindeværdig madoplevelse! På Restaurant 1861 kan du spise med en fantastisk havudsigt og på Restaurant Marienlyst serveres en velkendt morgenbuffet og kokkens hjemmelavede specialiteter. Hotellet har også en bar, Marienlyst Bar & Lounge. Her kan du slappe af med godt selskab og en kop kaffe i løbet af dagen, for at nyde gode drinks, god musik og en dejlig stemning om aftenen.
SpaPå Marienlyst Strandspa slapper du af i et sandt paradis, med en betagende panoramaudsigt over Øresund. Anlægget er på 1.600 kvadratmeter og her kan du vælge mellem 20 forskellige faciliteter og et stort udvalg af behandlinger. Slap af i forskellige varmtvandsbassiner og nyd saunaen med udsigt over havet, prøv saltterapi og tørbørstning eller slap af foran den knitrende ild. For dem, der vil dyrke motion, er der et døgnåbent fitnesscenter (aldersgrænse 16) og et “Sanserum” placeret i en glaspyramide under hotellets tag. Her strømmer lys ind – et perfekt sted for dem, der vil dyrke yoga, meditere eller bare slappe af.
Se og gørNår du bor her, har du gratis adgang til Casino Marienlyst (aldersgrænse 18). Gå heller ikke glip af et besøg på det smukke Kronoborg Slot, slentre i Helsingørs Lystbådehavn eller oplev Louisiana Museum for Moderne Kunst.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!