Badhotel Scheveningen

Tilbud

Badhotel Scheveningen

Original price was: kr. 74.530,45.Current price is: kr. 7.378,02.

Bo på den behagelige Badhotel Scheveningen og være tæt på den fine sandstrand, havet, og Scheveningens alle attraktioner.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400193437470
Kategori:

Beskrivelse

Mindre end 150 meter fra den travle promenade , stranden og havet finder du Badhotel Scheveningen. Inden for gåafstand af hotellet finder du museer Beelden aan Zee , hvor du kan beundre de smukke skulpturer.
Schevening er en vidunderlig destination der byder på smuk natur og aktiviteter året rundt. Tag styrkende vandreture eller cykelture i efteråret og vinteren, og nyde sol, bad og sjov vandsport i de varmere måneder. Gå en tur langs strandboulevarden og køle af med dine favoritsmager fra en iskiosk, tilbringe en aften på den charmerende biograf, eller prøv lykken på kasinoet.
Få en god start på dagen med en lækker morgenmad på hotellet, hvor du også kan spise lækre retter til frokost og middag. I den hyggelige bar kan du bestille lettere retter og forfriskende drikkevarer til at slappe af med efter en mindeværdig dag.
De 90 værelser er alle indrettet med bekvemmeligheder som aircondition, wifi, te og kaffefaciliteter, radio, tv, telefon, pengeskab og et badeværelse.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!