Hotel Stiemerheide

Tilbud

Hotel Stiemerheide

Original price was: kr. 2.126,04.Current price is: kr. 850,42.

Stilfulde Hotel Stiemerheide er en oase af ro og komfort i den frodige Hoge Kempen National Park, i den belgiske by Genk.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088360296
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Stiemerheide er smukt beliggende i et grønt skovområde i Hoge Kempen National Park, lige uden for den belgiske by Genk. Ved siden af hotellet finder du en fremragende golfbane.
Følg en af de mange afmærkede stier som du finder omkring hotellet og nyde naturen på en hyggelig gåtur eller cykeltur med en af de cykler som du kan leje på hotellet. I centrum af Genk, som ligger omkring ti kilometer væk, vil du finde masser af butikker, hvor du kan tilbringe timer med sjov shopping. Byen er også hjemsted for charmerende seværdigheder som St. Kartinuskerk, eller det fascinerende udendørs museum Bokrijk.
Få en god start på dagen med en lækker morgenmad på hotellet. For en stor frokost eller lækker middag kan du besøge hotellets elegante restauranter og brasserie. Efter en lang og mindeværdig dag kan du slappe af i saunaen eller med en dukkert i den indendørs swimmingpool.
De 70 stilfulde værelser på Hotel Stiemerheide har TV, gratis WiFi, og et badeværelse med badekar og/eller brusebad, hårtørrer og toiletartikler.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!